Af Asterions Hus

Magt. Begær. Begejstring. Humor. Skyld. Publikum inviteres på tur i både de mørke og lyse sider af det menneskelige sind, når Asterions Hus opfører Macbeth på Teaterøen.

Med historien om det elskende par, der gør sig til kongemordere og siden ædes op af skyld og dårlig samvittighed er der gang i de klassiske Macbeth-temaer som begær, magt og skyd. For hvad sker der med os, når vi sætter os ud over menneskelig moral? Og når vi forbryder os mod andre?

Men selv om det er det tunge Macbeth-gods, der er grundstenene i Asterions Hus’ opsætning, er der tale om en forestilling langt fra den klassiske. Publikum vil opleve, at den klassiske Macbeth splittes til atomer – i et legende, sanseligt og eksperimenterende rum med lige dele tyngde og lethed.

Macbeth er tredje del af Asterions Hus triologi om kærlighed. Først kom Robin Hood, siden Romeo & Julie. Nu gælder det Macbeth om den modne kærlighed og magtbegæret. ​

Læs mere om Asterions Hus

ENG – Power. Lust. Enthusiam. Humour. Guilt. The classic Macbeth­ themes are blown to atoms in a playful performance , that seizes to question our moral standings. The peformance is in Danish.

Medvirkende: Tilde Knudsen og Peter Kirk 
Instruktør: Emil Hansen 

Spilletider: Fredag 27. september kl. 18, lørdag 28. september kl. 12 og søndag 29. september kl. 14
Sted: Panoramasalen på Magneten
Sprog: Dansk
Varighed: 70 min.
Aldersgruppe: Fra 14 år og op